Keputusan Liga Super 2010 #7

30 Januari 2010

Pahang
Terengganu
Johor
Perlis
Kedah
Kelantan
Perak

2 - 1
2 - 0
? - ?
1 - 1
3 - 1
3 - 1
0 - 3

KL Plus
Kuala Lumpur
N.Sembilan
Selangor
T-Team
Pulau Pinang
Johor FC


* Tamat perlawanan
* Laporan perlawanan.
* Lihat carta Liga Super terkini
* Jom bincang di sini.

11 comments:

Anonymous said...

mcm web livescore lak

Admin said...

huhu.. letih bos..

Admin said...

terima kasih utk semua peminat yg ikuti live score di sini.. jumpa lagi.. :) maju bola sepak utk pasukan masing-masing.....

thezahidi said...

huhu
kelate mene!!!

Hamdan said...

bagus result kat blog ni.
FAM pun tak leh leh bagi result semasa mcm ni.

tq BolaCyber Group..

Rambo said...

teganu menang lawan kL
haha
blog ni memang bagus
baru jupe ni...
bersorak td..
haha
peteh ganu peteh

Admin said...

pinjam kata-kata pengulas sukan RTM.. terima kasih.. terima kasih.. terima kasih.. dan terima kasih.. :)

kepada peminat pasukan yang kalah tu harap bersabar..

ariff said...

mmg best r blog nie... kedah menang!!! pulun kedah pulun...

che mat said...

hahaha.. nak banding ngan FAM macam bumi ngan langit.. harap web je nampak cam canggih tapi isi haprak.. apa pun taraaa.. den rasa game malam ni.. minggu depan baru update kat website FAM .. gelak jangan tak gelak..

baik FAM upah blogger la update web dia, ada la juga pendapatan utk blogger yg bertungkus lumus menjaya bola sepak malaysia..

kan ada tabung utk pembangunan bola RM10 juta dengar citer.. utk web takkan takde pembangunan..

Anonymous said...

waakakaka.. aku pun nak tergelak ni.. kena tukar motto tu admin.. majulah bola sepak dan blogger daaaa..

nor said...

kalu ado upoh ko blogger alangkah bagusnyo.