Keputusan Piala FA Malaysia 2010 :: Separuh Akhir

Keputusan Separuh Akhir #1 Piala FA Malaysia 2010


30 Mac lihat jadual

Selangor

Terengganu

1 - 2

0 - 2

N.Sembilan

Kedah



Keputusan Separuh Akhir #2 Piala FA Malaysia 2010


3 April 2010

N.Sembilan

Kedah

0 - 1

2 - 1

Selangor

Terengganu


*Kedah mara ke final agg 4-1.
*N.Sembilan, Selangor agg 2-2, N.Sembilan mara jaringan tempat lawan.

22 comments:

Anonymous said...

sapa tau alamat laman web livescore yg ada result game terkini kat malaysia/asia ni

budakhijau said...

http://www800.spbo.com/

adikmaRlon said...

kedah ni hebat kat tempat lwn..kat darulaman mcm tahi je..mungkin badi penyokong bawa bendera parti masuk stadium nie..aku pun sumpah juga..meluat tengok taksub tak bertempat..

fakhrul said...

sapa jaring gol utk kedah

Anonymous said...

pulun kedah pulun..

fakhrul said...

jangan salahkan bendera lak.kolot tul kepercayaaan adik marlon ni.silap idup zaman kot hg ni.sapa yg campur suakn dan politik.bgtau kat aku.

Anonymous said...

KDH MMG HEBAT....BIASA LA ADA NAIK TRN.....KALAU MNG SELALU PEMAIN SELANGOR NAK MAKAN APA

Anonymous said...

MENANG TMPT LAWAN LAGI TERER AR..PASNI GANU KENA DOUBLE USAHALA...MATA DI TMPT LWN LAGI MAHAI ....

Anonymous said...

hahaha..kedah memang terer...

Anonymous said...

kedah heebat...biaq penyu nangis huhuhuhu

Anonymous said...

takpe2...nantikan kebangkitan trg...lama cuti,biasa la blum panas

Anonymous said...

good job..
tak banyak blog/website yg update keputusan bola camni..

Anonymous said...

pulun kedah pulun
gud job kedah..selangkah ke final dh kita..
kalau masuk final,org2 kedah mai support ramai2 kt sini nnti..

Anonymous said...

hahahaha...
sgor berputih mata kt tempat sendiri..
tu le..jgn confident sgt..
ingat N9 tak reti main bola ke..
kesian..

Anonymous said...

faizal abu bakar dan azlan ismail yg skor gol kedah mlm ni....
semoga kedah main abis baik sabtu ni pd perlawanan timbal balik dgn tganu....sukanya n9 menang...walaupun kami bukan pasukan pilihan kami mampu memang...

hidup hijau kuning...kami masih konsisten

Admin said...

terima kasih.. tahniah kepada pasukan yang menang.. yang kalah jangan marah-marah ye :)

Anonymous said...

yang menang smua bukan pasukan pilihan....oklah tu....so yg kalah usaha lebih lagi ye...

hidup hijau kuning...

Mohammad Fahmi said...

harap2 kedah dapat menang di Darul Aman nanti...takbir!!!!!!

bulan terbelah dua said...

adik marlon, aku tau sapa yg bodoh piang bw bendera bulan pi stadium..bangang2 PAS la tuu. tak pernah dapat kosa,sampai stadium pon depa nak politaikkan..kesian kat depa noo..hidup kedah..hidup ust azizan, gaji depa jgn tak bayaq noo

Anonymous said...

kedah memang hebat laaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

manpiki said...

Hobin monang..yehaaa...irtica

Anonymous said...

nasib je menang tu..main kt ganu ari tu psl pdg becak je...pastu semlm pengadil mmg berat sebelah dah...mcmne supkidin bleh jd ref camtu...mkn rasuah ke ape...pape pn tahniah tuk skuad trg krn dpt mara ke pringkat sparuh akhir w/pn kecundang dan x mampu pergi ke akhir...pasni trg tumpukan pada liga super dan piala m'sia..PETEH GANU PETEH!!PETEH BIAR REBOH!! TEGANU NE'LANG!!